torsdag den 22. december 2011

Bilbao uge 46 fra mandag den 14. november 2011 til tirsdag den 15. november 2011

Nu nærmer afgangen fra Bilbao sig - det bliver underligt at komme på vandet igen. 

Far kæmper videre med reparation af dækket, Thomas får Mini-C til at fungere og opsat ny VHF antenne mens jeg tager på de sidste indkøb hos isenkræmmer, supermarked, grønthandler((min. 35 kg grønt på ryggen) og slikkiosk(2 kilo slik til €20). Jeg kom blandt andet forbi det gamle fiskerleje i området hvor der var en mand på vej ud og fiske i sin jolle. Trappen, stræderne og den gamle fiskerlandsby ned mod lejet var snæver og hvidkalket - meget fint. 

Sejlmageren får fikset fokstaget, repararet storsejlet og genuaen kommer hjem som planlagt. Det er lidt utroligt at både forstag og genua er kommet til tiden - det kan vi ikke klage over. Vi fik sammen med sejlmageren hevet sejlet op og rulle tdet ind. Han ville gerne have vi sejlede en lille tur for at justere sejlet og i det hele taget se hvordan det står i vinden. Alt så godt ud men far og Thomas syntes ikke rigtigt der var de forstærkninger som vi havde betalt for. Så ind til broen igen, ned med sejlet og om bag i sejlmagerens Golf Cabriolet. Han ville have det klar til klokken 20 så han havde 4 timer til at forstærke sejlet. 

Imens fik vi ringet hjem og spist en enkelt steak på restaurant. Samme sted får man et pænt glas hvidvin til €1.15 - så det tog jeg selvfølgelig igen. Det blev faktisk til et dobbelt glas.

Vi fik genuaen igen og tog afsted fra Bilbao ved 22-tiden. Det var noget hektisk - mesansejlet var det eneste der var oppe - så det var for motor det næste stykke tid. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar