tirsdag den 8. november 2011

Åbning af stor gave på åbent hav

Ved afgang fra Hundige havde vi fået en stor rød og hvid pakke med fra Mor, Jørgen, Bettina, Preben, Christina og Cecilie - men gaven måtte vi først åbne når vi var på åbent hav. Thomas og jeg var noget spændte på hvad der var i pakken, det var jo en stor pakke. 

Den 23. oktober 2011 var vi midt i Biscayen på meget dybt vand og uden at det var alt for vildt vejr - nu skulle pakken åbnes.

Thomas fandt pakken frem - den var meget stor så den var lidt svær at få op af trappen og man skulle også være forsigtig med pakken - indholdet kunne måske gå i stykker.
Vi fik pakken vel op i cockpittet og vi fik åbnet pakken. Indeni var der mange lækre sager - lakridser, skipperpiper, miniskildpadder, godteklumper, leverpostej, et glas kartofler, Uno, Jumbobøger, perlefigurer og tegninger. Det var rigtig mange gode ting - de fine tegninger kan man se på billedet og kartoflerne skal vi bruge på Mortens aften til brune kartofler, and og rødkål. Godteklumperne prøvesmagte vi med det samme da de meget hurtigt bliver for gamle. De smagte godt - vi blev faktisk nød til at smage en ekstra godteklump for at være sikker på om det var rigtigt at de smagte så godt - de smagte ligeså godt.

Vi glæder os til at smage alle de andre lækre ting i pakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar